Besteloverzicht

Woonmaand bij Profotonet! 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken én wanddecoratie. Bekijk hier de actie.

Woonmaand bij Profotonet! 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken én wanddecoratie. Bekijk hier de actie.

Woonmaand bij Profotonet!

20% korting op wanddecoraties en koffietafelboeken.

Oktober is dé woonmaand en dat betekent inspiratie opdoen, shoppen met korting en jouw interieur winterklaar maken met jouw favoriete foto’s! Hang je favoriete foto’s aan de muur met hoogwaardige wanddecoratie. Of maak een persoonlijk koffietafelboek en voeg een stijlvolle decoratie toe aan je salontafel of boekenkast.

Profiteer de hele maand oktober van 20% korting op je favoriete wanddecoraties (code: WOONMAAND2024) en je mooiste koffietafelboeken (code: TAFELBOEK2024).

Gebruik tot en met 31 oktober de codes op deze pagina en claim jouw korting!

Woonmaand-Profotonet-korting-2024

De woonmaand is geldig op:

Woonmaand-interieur-ronde
20% korting Alle wanddecoraties

Transformeer je interieur naar een warme en persoonlijke plek

Oktober staat al jaren bekend als de woonmaand. Maar waarom is dat? Na de zomervakantie en de warme maanden breekt een periode aan waarin we weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. De dagen worden korter, de kaarsjes gaan aan en we zoeken de gezelligheid in huis. Dit maakt oktober het perfecte moment om je interieur aan te pakken en nieuwe wanddecoraties aan de muur te hangen. Met je favoriete foto’s of stijlvolle beelden geef je je woning een warme, persoonlijke touch. Zo maak je je huis klaar voor de donkere maanden, waarin je meer tijd binnen doorbrengt en extra kunt genieten van een persoonlijk ingerichte ruimte.

Kies je favoriete type wanddecoratie, voeg je mooiste foto toe en creëer in een handomdraai een wanddecoratie die compleet matcht met je interieur. Gebruik de code WOONMAAND2024 en ontvang 20% korting op jouw bestelling!

Maak een koffietafelboek dat past bij jouw interieur

Een persoonlijk koffietafelboek is een stijlvolle toevoeging aan je interieur en eenvoudig te maken met onze gebruiksvriendelijke Online Editor. Dit fotoboek combineert decoratie met jouw favoriete foto’s. Naast dat het een visueel plezier is, dient het ook als een gesprekonderwerp voor gasten.

Maak jouw koffietafelboek en kies uit diverse formaten, coverkleuren en afwerkingen (zoals een fotocover, plexiglas of embossing) om het boek perfect te laten aansluiten bij jouw interieur. Met hoogwaardige materialen en vlakliggende pagina’s worden je foto’s prachtig weergegeven. De fotoboeken van Profotonet zijn niet voor niets beoordeeld als beste kwaliteit fotoboek 2023-2024.

Start vandaag nog met het maken van jouw eigen koffietafelboek en breng je herinneringen op een stijlvolle manier tot leven. Gebruik de code TAFELBOEK2024 en ontvang nu 20% korting!

Koffietafelboek bestellen Profotonet Woonmaand
20% korting Premium en Premium Plus fotoboeken

Zo maak je gebruik van de korting voor fotoboeken

  1. Kies je gewenste fotoboek (Premium of Premium Plus).
  2. Maak je eigen unieke ontwerp met onze (online) software
  3. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij ‘Betaalgegevens’ de actiecode TAFELBOEK2024 in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
  4. Bestel je fotoboek.

Zo maak je gebruik van de korting voor wanddecoratie

  1. Plaats je producten in je winkelwagen.
  2. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij ‘Betaalgegevens’ de actiecode WOONMAAND2024 in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
  3. Bestel je producten.

Contact opnemen met Profotonet

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het geschikte fotoboek, wanddecoratie of fotoafdruk? Vul ons online contactformulier in of bel ons via het telefoonnummer 010 – 26 40 41 0. Wij helpen je graag!

Voorwaarden woonmaand:

  • De code geeft recht op 20% korting op alle wanddecoraties, Premium en Premium Plus fotoboeken.
  • De code is niet geldig op kalenders, fotoafdrukken en Professional fotoboeken.
  • De korting is meermalig te gebruiken.
  • De code is geldig van 1 oktober tot en met 31 oktober 2024.
  • De code is niet inwisselbaar voor geld.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
  • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.
  • Profotonet behoudt het recht om zonder opgaaf van reden de actie voortijdig op te schorten of beëindigen.
  • Om gebruik te maken van de kortingscode én alle nieuwe materiaalsoorten, is het nodig om het programma te updaten en een nieuw project te starten.